Lyxresor till Maldiverna – Velassaru erbjuder allt man kan önska

Velassaru är en härlig lyxresort

Velassaru är en härlig lyxresort

Känn dig välkommen

Känn dig välkommen

En exklusiv och stressfri zon som erbjuder lugn och ro

En exklusiv och stressfri zon som erbjuder lugn och ro

Urläckra Velassaru är en resort på Maldiverna som erbjuder allt det man kan önska av en avkopplande ledighet. Här bor man naturligtvis i en stor bungalow som står på pålar i havet. Då har man möjlighet att välja om man vill bada i det varma turkosskimrande havet eller i den privata poolen. Alla boenden har vidsträckt havsutsikt men panoramakänslan förstärks när man verkligen bor på vattnet. Man kan dyka, snorkla eller ägna dagen åt djuphavsfiske. För den som vill investera i sig själv så finns ett spa med ett stort behandlingsutbud. Här finns också flera restauranger och strandbarer att välja bland. Transfer från huvudön tar cirka 30 minuter med båt.

Velassaru är en exklusiv resort som är handplockad av HOOM Travel. Vill du resa dit, eller veta mer om lyxhotell på Maldiverna? Kontakta oss på: info@hoom.se

Om Erik

Älskar livet och allt som skapar upplevelser och njutning, är nyfiken och tycker om att resa och se, gärna billigt med lågprisflyg.
Detta inlägg publicerades i öar, exklusiva hotell, lyxhotell, Lyxresa, Lyxresor, maldiverna och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar